Technisch Totaal Beheer Plus, een onafhankelijke en transparante onderneming

VvE beheer

Bij het beheer van onroerend goed, is het technisch beheer het meest aansprekend. Voor u als eigenaar is het immers van groot belang dat het gebouw in goede staat is en blijft. Niet alleen draagt onderhoud van het gebouw en de openbare ruimtes bij aan een goede uitstraling, het heeft ook directe invloed op de waarde van uw vastgoed. Met het VvE beheer van TTP Plus zorgt u ervoor dat die waarde niet terugloopt.

Het goed onderhouden en waardevast houden van uw vastgoed, is echter geen eenvoudig klus. Schoon houden wat eenvoudig schoon te maken is, vormt waarschijnlijk geen probleem. Maar niet iedere VvE beschikt over de kennis en ervaring om weloverwogen keuzes te maken op technisch gebied. Dat is waar wij u en uw verenigingsgenoten hoogwaardige ondersteuning bieden.

VvE beheer, wat is dat?

TTB Plus helpt u met het maken van weloverwogen keuzes op technisch gebied. Om dat te doen, helpen wij met name met groot (planmatig) onderhoud. Ook kunt u op ons rekenen bij het behandelen van onderhoud- en storingsmeldingen, zowel binnen als buitenkantoortijden. Kiest u voor VvE beheer van TTB Plus, dan stellen wij uiteraard ook een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) op, dat we tevens voor u beheren.

De technische inspectie van uw gebouw laat u eveneens aan ons over. Dit doen we één keer per jaar, zodat u nooit tussentijds voor grote verrassingen komt te staan. De bijbehorende correspondentie, met name over technische aangelegenheden, hoort daar ook bij. Uiteraard leggen we een digitaal onderhoudsdossier aan, waarin de uitgevoerde werkzaamheden netjes staan vermeld. Hetzelfde geldt voor de verzameling en het beheer van gegevens, waaronder de bouw- en installatietekening van het gebouw.

Zelf kiezen wat u uitbesteedt aan VvE beheer

Misschien bent u, of zijn meerdere leden van uw VvE technisch redelijk onderlegd. In dat geval hoeft u natuurlijk niet alles uit te besteden aan een externe partij. Bij TTB Plus kunt u het VvE beheer aanpassen aan uw behoeften. U kiest dus zelf welke ondersteuning u nodig heeft. Onze expertise is met name gericht op het technische gedeelte, in het bijzonder W&E-installaties en WKO-systemen. Ook verduurzaming en energiebesparing dragen we echter hoog in het vaandel.

Indien u kiest voor onze ondersteuning, gaan we altijd eerst aan de slag met een beginopname. We leggen de staat van onderhoud van uw gebouw vast en we nemen de technische installaties op. Wij beschikken over de expertise van elk type VvE om u hierbij te ondersteunen. Zo zijn wij actief bij grote appartementencomplexen in grote steden, maar bijvoorbeeld ook in winkelcentra en sportaccommodaties.

Technische hulp voor Vereniging van Eigenaren

Heeft u interesse, of bent u enthousiast geworden over de diensten die wij u en uw verenigingsleden kunnen aanbieden? Dan kunt u uiteraard altijd langskomen om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen op het vlak van VvE beheer. U kunt natuurlijk ook bellen naar 085-0497600, of een mailtje sturen naar info@ttbplus.nl